Finançament

Aquest projecte neix amb la voluntat d’aportar noves eines per al debat entorn els drets laborals i té un caràcter no lucratiu que reflexa l’esperit de les entitats que hi ha al darrera (un sindicat llibertari i una organització de la societat civil). 
 Ara que el “Primer Concurs Internacional d’Humor Gràfic sobre Drets Laborals” ja s’ha celebrat, et convidem a que esdevinguis una peça clau per a seguir donant vida a aquest projecte d’educació i sensibilització. Si t’hi apuntes, tindràs la teva recompensa! 
Finançament per a què:
En una primera fase, volem fer-te arribar la collita recollida al “1r Concurs Internacional d’Humor Gràfic sobre Drets Laborals” en forma de recompensa; en una segona fase, volem fer arribar la collita a qualsevol racó del món en forma d’exposició itinerant amb una selecció de 80 obres d’humor gràfic feta pels membres del Jurat, així com crear materials educatius per a formar joves en Drets Laborals, tot, amb la voluntat del foment de la educació, el debat, la reflexió, la cultura i l’empoderament amb sentit de l’humor. L´Humor ens dóna força! Fer-ho plegats, encara ens en dóna més!

Deixa un comentari