Presentació

Associació l’Olivalogo-oliva-llegenda

Associació l’Oliva de Treball per la pau, els drets humans, la democràcia i el desenvolupament humà sostenible (l’Oliva), és una entitat privada sense afany de lucre formada per un grup de persones de diferents procedències que volen contribuir i donar suport a la consecució d’un món amb societats humanament i socialment cada vegada més avançades.

L’Oliva inicia la seva activitat amb la voluntat de contribuir a la consecució d’una societat -tant global com local- més habitable, i vol fer-ho des d’una vessant propositiva i constructivista.  Però l’Oliva també neix amb la voluntat d’esdevenir un espai per a la crítica, l’anàlisi i la reflexió entorn el què succeeix al món en matèria de pau, drets humans, democràcia i desenvolupament humà sostenible.

CGT-Catalunyacgt catalunya

La Confederació General del Treball (CGT) és una organització seguidora de les idees llibertàries i anarcosindicalistes. El nostre objectiu passa per la defensa quotidiana dels interessos dels treballadors i treballadores davant la patronal, en el camí d’una societat més justa, solidària i lliure.

L’objectiu central de la CGT és la construcció d’una societat més justa, lliure i solidària, objectiu que té moltes connotacions político-socials que s’escapen a una visió restrictiva del fet sindical. L’ecologia, l’antimilitarisme, la igualtat de sexes, races i pobles, etc, són qüestions a les que la CGT també dedica el seu treball, la seva lluita, fins i tot en el plantejament sindical quotidià. Acció social i acció sindical formen part de la mateixa lluita global. En aquest camí la CGT intentarà treballar conjuntament amb col·lectius llibertaris i alternatius, i amb les diferents xarxes i coordinadores que a nivell internacional lluiten contra el neoliberalisme i la globalització capitalista.

Anuncis

One response to “Presentació

  1. Retroenllaç: » Humor gràfic pels drets laborals·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s