Bases del concurs

I Concurs Internacional d’Humor Gràfic sobre Drets Laborals
primer concurs internacional de humor grafic color negre

 

Convocants: CGT Catalunya i Programa pels Drets Humans de l’Associació l’Oliva

Qui pot participar: artistes i dibuixants amateurs o professionals majors de 18 anys

Tema: Humor Gràfic i Drets Laborals. Expressions Lliures.

Com es participa: amb obres pròpies

Dotació: 1.250 €

Premis: 1r premi: 500 €; 2n premi: 250 €; 3r premi: 100 € i 4 accèssits de 100 € cadascun per a les següents temàtiques: Repressió Sindical, Salut Laboral, Conciliació Familiars i Treball i Economia Social.

Jurat: Ali Lmrabet, periodista marroquí perseguit i exdirector dels setmanaris satírics Demain i Duman; Jaume Capdevila, KAP, ninotaire català de referència; una advocada laboralista; una persona delegada per l’associació l’Oliva; una persona delegada per CGT-Catalunya.

DATA LÍMIT DE PRESENTACIÓ: 31 d´agost de 2015

INFORMACIÓ: 1r Concurs Internacional d’Humor Gràfic sobre Drets Laborals

Via Laietana 18, 9a Planta – 08003, Barcelona

Telf: (+34 ) 645 436 209 – Fax: 933107110

Email: humorgraficidretslaborals@cgtcatalunya.cat 

Facebook: https://www.facebook.com/humorgraficdretslaborals  

Twitter: @HGdretslaborals

Blog: https://concurshumorgraficdretslaborals.wordpress.com/

 

Organitzen:

 logo cgt catalunya granlogo-oliva-llegenda

Bases de participació:

 

 1. Aquest concurs està obert a la participació de qualsevol artista del món, sigui dibuixant professional o amateur, major de 18 anys d’edat.
 1. El tema del concurs és “HUMOR GRÀFIC sobre DRETS LABORALS: Els punts de partida poden ser: Condicions de treball, Diversitat funcional i treball, Dret al treball, Economia informal, Igualtat i discriminació en el treball, Igualtat de gènere, Llibertat sindical, Migracions laborals, Precarietat, Protecció de la maternitat, Protecció social, pensions, Salaris, Salut i Seguretat en el Treball, Temps de treball, Treball decent, Treball domèstic, Treball infantil, Treball juvenil, Treball forçós, tràfic humà i esclavatge, Qualsevol altre que sorgeixi de la creativitat de l’artista.
 1. Els i les participants podeu enviar un màxim de 3 treballs originals i propis per concursar. Aquests treballs no poden haver estat premiats a cap altre concurs.
 1. Els treballs poden ser realitzades amb qualsevol tècnica pictòrica.
 1. El format és lliure.
 1. Les obres poden ser sense paraules o bé en llengua catalana, en llengua castellana, en anglès, en àrab i en francès. Si són en altres llengües, caldrà aportar una traducció del text concret a les llengües de concurrència indicades.
 1. Les obres s’han d’enviar per correu electrònic a l’adreça humorgraficidretslaborals@cgtcatalunya.cat,  a 300 punts de resolució DPI en format JPG i/o per correu postal a Via Laietana 18, 9a Planta – 08003, Barcelona.
 1. La fitxa d’inscripció al concurs s’ha d’enviar per correu degudament signada adreçada a: 1r Concurs Internacional d’Humor Gràfic i Drets Laborals, Via Laietana 18, 9a Planta – 08003, Barcelona o bé al correu electrònic indicat al punt 7.
 1. El termini d’admissió de les obres finalitza el dia 31 d´agost de 2015 a les 24.00 hores (en horari de la ciutat de Barcelona).
 1. La presentació de les obres a concurs ha d’anar acompanyada d’una fitxa que inclogui el nom, el/s cognom/s, l’adreça postal o l’adreça electrònica, el telèfon  de contacte i una fotografia (o caricatura) de l’autor o autora, així com una breu exposició de la  trajectòria com a dibuixant (màxim 8 línies).
 1. S’atorgaran 3 premis i 4 accèssits:

a) Primer premi dotat amb 500€. El o la guanyadora del primer premi podrà ser convidat, sempre que pressupostàriament sigui viable, a l’acte de presentació a Barcelona. Aquest acte tindrà lloc durant el mes de novembre de 2015.

b) Segon premi dotat amb 250€. El o la guanyadora del primer premi serà convidat, sempre que pressupostàriament sigui viable, a l’acte de presentació a Barcelona.

c) Tercer premi dotat amb 100€. El o la guanyadora del primer premi serà convidat, sempre que pressupostàriament sigui viable, a l’acte de presentació a Barcelona.

d) 4 accèssits de 100€ cadascun per a les següents temàtiques: Repressió Sindical, Salut Laboral, Conciliació Familiar i Treball, Economia Social.

 1. La decisió del jurat serà inapel·lable.
 2. El jurat estarà format per: Ali Lmrabet, periodista marroquí perseguit i exdirector dels setmanaris satírics Demain i Duman; Jaume Capdevila, KAP, ninotaire català de referència; una advocada laboralista; una persona delegada per l’associació l’Oliva; una persona delegada per CGT-Catalunya.
 1. La decisió del Jurat serà notificada als guanyadors o guanyadores durant el mes de setembre de 2015 per correu electrònic i es publicarà posteriorment al Blog del concurs i a les xarxes socials.
 1. Les primeres 80 obres participants seleccionades, serviran per a conformar una exposició itinerant d’’“Humor Gràfic sobre Drets Laborals”, i per a crear materials educatius i/o informatius i/o de sensibilització que les organitzacions convocants considerin oportunes. L’ús d’una obra en aquest sentit sempre anirà acompanyat de la menció a l’autoria del dibuix, sempre que no se’ns comuniqui el contrari.
 1. La versió electrònica de totes les obres que es presentin es podrà visitar a la Galeria Virtual que es publicarà amb posterioritat als espais virtuals del concurs i si s’escau, de CGT-Catalunya i de l’Associació l’Oliva.
 1. CGT-Catalunya i l’Associació l’Oliva, podran difondre i reproduir les obres rebudes al concurs sense autorització expressa de l’autor o autora, i sense que això representi cap obligació respecte de l’autor o autora, i els materials que puguin generar-se s’emmarcaran en la propietat intel·lectual del CopyLeft. Els beneficis que puguin obtenir-se amb la difusió i reproducció de materials que continguin els dibuixos aportats, es reinvertiran íntegrament en donar continuïtat al projecte “Humor Gràfic sobre Drets Laborals” que es desenvolupa entre l’associació l’Oliva i CGT-Catalunya.
 1. Les entitats organitzadores resoldran qualsevol qüestió que pugui donar-se i que no es contempli en aquestes bases.
 1. La participació en el concurs suposa la plena acceptació d’aquestes bases.

Bases en català

Bases en castellano

Réglement en français

Rules in English

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s